Vi støtter

Da vi stiftede ELTAS ApS i april 2016 besluttede vi at ELTAS ApS hvert år donerer en del af sit overskud til “værdigt trængende”. Vi beslutter år for år hvem vi ønsker at støtte.

 

Vi har i 2019 støttet

– Fængselspræstens arbejde i Ringe statsfængsel med 6.000 kr.

Sjælsmarks venner med 5.000 kr. Støtte til udviste asylansøgere.

—-

Vi har i 2018 støttet

Refugees Welcomes arbejde med at hjælpe flygtninge i Danmark med 10.000 kr

Inges kattehjems arbejde med katte med 5.000 kr.

Mødrehjælpens arbejde med udsatte børn med 10.000 kr.

—-

Vi har i 2017 støttet

– Kvindeafdelingen i Ringe Statsfængsel med 5.000 kr til undertøj til de indsatte.

Trampoline House med 10.000 kr.

Mødrehjælpens arbejde med udsatte børn med 10.000 kr.

Dyrlæge Dan Jørgensens arbejde med hjemløses hunde med 5.000 kr.

—-

– Vi har i 2016 støttet Trampolinehouse med 25.000 kr.

 

Trampoline House er et uafhængigt medborgerhus i København, hvor flygtninge og asylansøgere i Danmark har et sted der giver dem støtte, fællesskab, og formål. Fire dage om ugen tilbyder huset forskellige kurser og aktiviteter, juridisk rådgivning og venskab, med det formål at bryde den sociale isolation og følelse af magtesløshed som mange flygtninge og asylansøgere oplever. Trampoline House samler asylansøgere og danske medborgere, flygtninge og andre indbyggere i Danmark, der alle ønsker at forbedre forholdene for asylansøgere og flygtninge i Danmark. Trampoline House er en selvejende institution med en bestyrelse, et betalt personale, og en stor gruppe af praktikanter og frivillige. Økonomisk støtte kommer fra offentlig og privat finansiering, støttearrangementer og donationer.

 

Vi har valgt at støtte Trampoline House da de gør et stort arbejde for at sikre at asylansøgere og flygtninge der kommer til Danmark får støtte – både juridisk og menneskeligt. I ELTAS ApS ønsker vi at bidrage til en større medmenneskelighed i mødet med mennesker fra andre lande end Danmark.

 

logo2